Известие

Collapse
No announcement yet.

Мнения за 33 4x4

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от svilenalpanev Покажи съобщение
    Подигравката с джипожете е в пълна сила.
    Хрумна ми една идея.Докато все още има сняг може да направим художествено-документален филм.Имам добра камера вкъщи,както й графичен дизайнер,то и джип мога да взема

Comment

Първоначално публикувано от Triptih Покажи съобщение
      Хрумна ми една идея.Докато все още има сняг може да направим художествено-документален филм.Имам добра камера вкъщи,както й графичен дизайнер,то и джип мога да взема
      Става въпрос за сняг по пътищата, не извън тях.

Comment

Първоначално публикувано от svilenalpanev Покажи съобщение
        Става въпрос за сняг по пътищата, не извън тях.
        Еми то май не остана.Така че за следващата зима ,казваш и го правим.

Comment

Преди 2 седмици някъде видях червена 33ка от втора серия, Спортвагон 4х4.
          Раздаваха и газта в снежен Дианабад

Много ме изкефи!
          Имате ли информация за нея?

П.П. Преди време оглеждах един Спортвагон от последните за покупка. Много яки са тия 33ки!
          Имам едни брошури за 33, трябва да ги сканирам. Вие сте манияци и ще ви харесат
          Last edited by Speeder; d.m.y г., 10:43.
          145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Първоначално публикувано от Speeder Покажи съобщение
            Преди 2 седмици някъде видях червена 33ка от втора серия, Спортвагон 4х4.
            Раздаваха и газта в снежен Дианабад

Много ме изкефи!
            Имате ли информация за нея?

П.П. Преди време оглеждах един Спортвагон от последните за покупка. Много яки са тия 33ки!
            Имам едни брошури за 33, трябва да ги сканирам. Вие сте манияци и ще ви харесат

Аз също имам една готина книжка за екстрите в 33 3-та серия. Много приятно оформена и подредена книжка. Направо си е екзотика. Да не е същата и твоята?
            Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

И аз имам за сканиране част от брошура на немски език за 33 3-та серия. Извадих я от кофата за боклук до езиковия център на техническия.
              Присъства апетитна интериорна снимка с кожен волан, кори, полукожени-полусиво-синкави плюш седалки не-рекаро, с уформление на долната част горе-долу като на Имола, но с видимо по-издута и изнесена напред част за под колянната става.
              На останалите снимки 33-ките са с ефект черни прозорци включително и предното стъкло.
              Май сме за темата с каталозите за 33...

П.П: Рядко съм мяркал 33 с непремазани седалки. Имат нещо сбъркано в конструкцията и пълнежа...без рекарото разбира се, то където е могло си има сложена ламарина по-дебела от тази по купето
              1991 ALFA 33 S 16V QV Permanent 4
              и делта

Comment

като сядаш в 33-ка имаш чувството че задника ти е на асфалта. доста е нисичко, което пък е проблем като се опитваш да станеш и затова всички седалки на 33 са със смачкан ляв борд
                точка

Comment

Mоята не е така.Няма смачкан борд. Въпрос на задник!
                  На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                  Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Бих казал че моите седалки хич не са смачкани нито пък борда но аз съм с обикновенните канапета
                    Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

то канапето ясно. за ония с бордовете говорим където ако си повече от 40 кила са ти тесни и викаш бах къв съм дебел
                      точка

Comment

Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
                        то канапето ясно. за ония с бордовете говорим където ако си повече от 40 кила са ти тесни и викаш бах къв съм дебел
                        хахахахахахаахах
                        Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

Аз за това си сложих от 145.
                          Тия са за големи задници!
                          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

При моята 33-ка (старата) няма преебване на бордовете, а съм 100-тина кила горе -долу. Не опира до тия бордове работата, а до изработката. Специално при 33 си личи скапването на качеството в детайлите с уж доразвиването от Фиат. На старите 33-ки седалките карат много повече, отколкото на новите. Таблото на 33 1-ва серия издържа много без да скарца, а при 3-та серия изработката на арматурното табло е меко казано нелепа.
                            Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

За таблото на 3-та серия толкова са се оспали и осрали че нямам думи понякога имам чувството че ще ми падне в скута

Comment

Първоначално публикувано от RealSeX Покажи съобщение
                                За таблото на 3-та серия толкова са се оспали и осрали че нямам думи понякога имам чувството че ще ми падне в скута
                                Ако преди това не изхвърчи през джама!

Comment

Working...
                                X